Skip to content

Over Ons

Een maaltijd voor iedereen

Passie voor gezonde, eerlijke maaltijden

Over ons

Twente-Meals is ontstaan door een combinatie van liefde voor lekker eten en een gezonde leefstijl. Twente-Meals is een voortvloeisel uit Gym-Fit en Opperman catering. Jarenlange ervaring in de sportwereld en in de keuken komen hier samen.

Heb jij weleens dat je na een lange werkdag geen tijd hebt om een gezonde maaltijd te bereiden? Heb jij behoefte aan een gezonde leefstijl? Dan ben je bij Twente-Meals aan het goede adres. Wij bereiden lekkere en voedzame maaltijden.

Gezonde voeding betekent niet zoveel mogelijk groente of vlees naar binnenwerken. Sterker nog, het zinnetje ‘zoveel mogelijk’ in voeding bestaat niet. Het draait allemaal om balans. Nu zou ik eigenlijk moeten promoten waarom Twente-Meals zo geschikt is voor jouw. Maar dat gaan we niet doen.

Waarom?

Voeding heeft een grote invloed op hoe jij je voelt. We zorgen er slechts voor dat er verse maaltijden bereid worden zonder onnodige toevoegingen. Tevens kunnen wij je voorzien van adviezen over gezonde maaltijden en een evenwichtig eetpatroon. Vervolgens zul je zien dat er in ons brede assortiment voor elke leefstijl een maaltijd te vinden is.

Is jouw uitdaging om gezond door het leven te gaan of om juist extra spiermassa creëren, maar ben jij geen type die graag in de keuken staat? Dan zijn de maaltijden van Twente-Meals een uitstekende optie. We bieden[M|S2] verschillende maaltijden aan met een stukje vlees of juist vegetarisch.

Ook voor mensen die geen overmatige sportambities hebben is Twente-Meals uiterst geschikt. Voor jouw heeft Twente-Meals ook de geschikte maaltijden in huis. De maatlijden van Twente-Meals zijn er jong en oud en voor sportief en net iets minder sportief.

Gezonde maaltijden

Wij bieden onze maaltijden vers en zonder onnodig toevoegingen aan. Ideaal om dezelfde avond op te eten, of om lekker in te vriezen en op een (voor jouw) geschikter moment op te eten.

Twente-Meals maakt verschillende porties maaltijden voor verschillende doeleinden. Wij bereiden maaltijden met kip, rund en varken. Ook voor de vegetariër hebben wij heerlijke maaltijden. Bekijk ons assortiment en begin vandaag nog uw gezonde leefstijl!

Eerlijke maaltijden

Bij Twente-Meals kiezen we ervoor om onze maaltijden te bereiden met producten die (dag)vers zijn. Bovendien staan wij in nauw contact met onze leveranciers, zodat we precies weten waar de producten vandaan komen. Alleen de producten van de hoogste kwaliteit komen bij ons in de keuken terecht.

Olav

Ik ben Olav en al ruim 10 jaar heb ik een cateringbedrijf.
De liefde voor het koken is daarin nooit minder geworden. Sterker nog die liefde
is alleen maar groter worden. Dat komt, omdat ik heb gezien dat er in die
periode een soort van bewustwording is geslopen in mensen dat een gezonde
leefpatroon ontzettend belangrijk is. Bovendien is men kritisch over wat ze
binnenkrijgen en waar het vandaan komt.

Ikzelf vind het ontzettend belangrijk om in de keuken te werken met verse ingrediënten en producten waar zo min mogelijk kunstmatige toevoegingen aan zitten.

Vanuit die liefde voor het koken en het feit dat men steeds meer de behoefte heeft aan gezonde maaltijden in hun sportieve leefstijl, heb ik samen met mijn compagnon Robbie Twente-Meals in het leven geroepen. Een combinatie van verse en gezonde maaltijden.

Robbie

Ik ben Robbie en ik ben eigenaar van sportschool Gym-Fit in Losser. Tevens ben ik personal trainer. Als sportfanaat had ik al gauw in de gaten hoe belangrijk voeding is bij het sporten. Ik heb er jaren over gedaan om een gezonde én passende eetpatroon in mijn eigen leefstijl in te passen. Dat ging met vallen en opstaan. Maar alle ervaring hebben ervoor gezorgd dat ik mijn lichaam nu beter ken dan ooit tevoren. Ik weet precies welke voeding ik nodig heb om optimale resultaten te zien van al dat geram in de sportschool.

Ik merk vanuit de sportschool dat men behoefte heeft aan adviezen over voeding en een gezonde leefpatroon die bij hen manier van sporten past. Die vraag krijg ik niet alleen van de échte sportfanaten. Steeds meer kwam die vraag ook vanuit de doelgroep die net per se een perfect afgetrainde lichaam nastreeft. Doormiddel van Twente-Meals wil ik graag iedereen die een gezond eetpatroon wil volgen het net wat makkelijker maken.

Op Abonnement basis?
Vanaf € 6,50 per maaltijd

Verse maaltijden vanaf € 6,50 per maaltijd, of € 32,50 per week.

Vragen?

Heb je nog vragen? Wij zitten aan de telefoon gekluisterd!

Aarzel niet, bel ons vandaag nog: