Skip to content

Hoe het werkt

Bekijk onze animatievideo voor een duidelijke uitleg.

Play Video

Jij kiest

Bekijk in ons assortiment welke maaltijden wij allemaal aanbieden. Bepaal voor jezelf naar wat voor een maaltijd jij zoekt. Is dat om aan te komen, om droge spiermasse te creëren of juist omdat je een avondje niet wilt koken maar wel lekker en gezond wilt eten?

Kijk vervolgens in onze categorieën of je een maaltijd met een stukje vlees wilt of een vegetarische maaltijd. Bevalt onze maaltijden jouw goed? Dan kun je ervoor kiezen om een abonnement af te sluiten, zodat jij altijd kan rekenen op onze uitstekende service.

De soorten maaltijden die Twente-Meals aanbiedt:

  • Kip
  • Rund
  • Varken
  • Vegetarisch

Wij koken

Als jij eenmaal jouw keuze hebt gemaakt. Zorgen wij ervoor dat de maaltijd bereidt wordt. Dit wordt gedaan door onze kok die al jarenlange ervaring heeft in de keuken. Jouw maaltijd wordt altijd bereidt met verse producten en zonder onnodige toevoegingen. Zo letten wij niet alleen op de kwaliteit van onze producten, maar ook waar het vandaan komt. Eenmaal in de keuken worden alle ingrediënten netjes afgewogen voordat ze de pan ingaan, zodat jij precies de hoeveelheid voeding binnenkrijgt als jij hebt besteld. Wij staan hier letterlijk zelf in de pan te roeren om de maaltijden klaar te maken voor jouw. Het enige verschil met hoe jij het thuis zou doen is dat Twente-Meals de maaltijden dusdanig bereidt dat je ze makkelijk kan invriezen zonder dat het iets af doet aan de kwaliteit van de maaltijd. Vervolgens worden de maaltijden geportioneerd in bakjes en zo snel mogelijk gekoeld bewaard voor de bezorging.

Wij bezorgen

Verzending Nederland & België

Je bestelling wordt verzonden met DHL. Indien je voor 16:00 uur besteld hebt (ma-do) wordt je pakket binnen 2 a 3 werkdagen geleverd. Bij vooruitbetaling per bank geldt dat je bestelling wordt verzonden op het moment dat de betaling binnen is op onze bankrekening.

Track & Trace

Zodra je bestelling bij ons ingepakt is ontvang je de track & trace via de mail. LET OP: mocht je de mail niet ontvangen hebben check dan even je ongewenste mailbox.

Betaling

Twente-Meals maakt gebruikt van de 2 handigste opties voor betalingen De volgende betaalmethodes zijn mogelijk:

Jij geniet!

Heb jij je gezonde maaltijdpakket ontvangen? Dan raden wij je aan om de maaltijd op te warmen en lekker op te eten. Of vries de maaltijd(en) in en eet het lekker op wanneer het jouw uitkomt!

voordelen

40+ maaltijden

Wij bieden de klant het gemak kwalitatief hoogstaande maaltijden te leveren tegen zeer scherpe prijzen

Vakkundig bereid

Vers bereide sportmaaltijden én vers ingevroren vlees- en visproducten, naturel of gemarineerd

kwaliteit ingredienten

Goede kwaliteit producten voor een eerlijke prijs

Simpel en gezond

Gezonde en 'schone' sportmaaltijden

Op Abonnement basis?
€ 75,- per maand

Voor een vast bedrag in de maand, gezond eten. (Vraag naar de voorwaarden)

Vragen?

Heb je nog vragen? Wij zitten aan de telefoon gekluisterd!

Aarzel niet, bel ons vandaag nog: